Logo1

Contact met Mark

Advies nodig? Wil je meer informatie?

Mark van ’t Vijfde Seizoen helpt je graag!

't Vijfde Seizoen
Mark Kusters
Alcoalaan 2 N
5151 RW DRUNEN
Tel. 0416 - 77 81 45
Stuur Mark een e-mail

't Vijfde Seizoen

Bezoek de showroom

Reguliere openingstijden
De showroom is op woensdag- en zaterdagmiddag geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Daarnaast is de showroom op afspraak geopend. Indien u voor een tuinkas wilt komen kijken adviseren we een afspraak buiten de openingstijden te maken. Bel met Mark voor het maken van een persoonlijke afspraak. Een afspraak kan worden gemaakt op alle dagen in de week, behalve op woensdag- en zaterdagmiddag en zondag. Telefoon: 0416 - 77 81 45.

Kom langs en laat je vrijblijvend informeren/adviseren!

We verkopen geen tuinkasonderdelen en -accessoires in de showroom. Als je deze vooraf bestelt, dan zorgen we dat je deze op een afgesproken datum en tijd kunt afhalen. Of we laten ze bezorgen.

Professioneel advies

Heb je plannen voor een mooie tuinkas, tuinkamer, serre of oranjerie? Of wil je bijvoorbeeld je kantoor, bedrijfsruimte of restaurant voorzien van een sfeervolle binnen- of buitenkas? Laat je professioneel adviseren.

Met plezier komt Mark – in overleg - ter plekke een kijkje nemen. Als de afstand te groot is dan kunnen we online overleggen. Of we delen we foto’s van de locatie met elkaar en bespreken we deze.

We luisteren naar jouw wensen en geven je onze ideeën. Ook vertellen we je graag de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden, modellen en uitvoeringen. Zodat je een goede keuze maakt.

Neem gerust contact op!

’t Vijfde Seizoen

Moestuingemak is onderdeel van ’t Vijfde Seizoen
Kvk: 80494498
Btw-nummer: NL861691969B01
Iban: NL95RABO0359493343